Add magad

A kreativitás szabaddá tesz

Adni jó! - avagy miről is szól ez a blog?

2016. július 24. 15:57 - Azoramme

1. rész

Szeretettel köszöntelek blogomon Kedves Olvasó!

Örülök, hogy ide találtál, és épp e blog, és egyben életem első blogbejegyzését olvasod! 

A mondás szerint jobb adni, mint kapni. E szerint, ha feltenném a kérdést, hogy Te melyik csoportba tartozol, aki adni szeret inkább, vagy aki inkább kapni, akkor nagyon nagy valószínűséggel az első lehetőségre bólogatnál lelkesen, ugye? Nos, én biztosan az első csoport táborát gazdagítom.

Imádok adni! Ünnepek előtt mindig nagy lázban égek. Heteken keresztül lesem, hátha elszólják magukat a családom tagjai, barátaim, hogy minek is örülnének igazán. Aztán, ha megvan az igazi ajándék, alig várom, hogy végre odaadjam, és lássam tetszik-e. Ha sikerül örömöt okoznom, boldog vagyok.

Felmerül a kérdés, milyen is az igazi ajándék? Lehet saját készítésű, lehet üzletben vásárolt, de akár egy élmény is lehet ajándék. De mitől is válik igazivá? A szeretettől. A szeretettől, amellyel adják. Én leginkább a saját készítésű meglepetéseket kedvelem. Az idő alatt, míg az ajándékot készítem, végig arra az illetőre gondolok, akinek készül. Végül lehet, hogy nem ez lesz a világ legszebb ajándéka, de egyedi lesz, érezni, látni lehet rajta a szeretetet, amivel készült. Kell ennél több? 

Blogomon általam készített ajándékokat találhatsz, az elkészítés lépéseivel együtt. Valamennyi igen egyszerűen, kis kézügyességgel elkészíthető.

Remélem, hogy neked is adhatok valamit, és találsz olyat, ami tetszik, ötletet ad, esetleg el is készíted!

Jó nézelődést, kreatívkodást kívánok neked!

gift-1196258_1920.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelemenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr878911258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása