Add magad

A kreativitás szabaddá tesz

Adventi naptár nőknek

2016. november 30. 16:30 - Azoramme

Kedves fiúk, legények, férfiak!

Ez a poszt nektek szól. Miután tegnap férfiaknak szóló adventi naptárról írtam, úgy gondoltam, a lányok sem maradhatnak ki.

Íme, néhány igen gyorsan és egyszerűen elkészíthető adventi naptár ötlet.

 

1. Újratöltődő csodadoboz

Fogj egy cipős dobozt, ha van valamilyen írás, kép vagy bármi a tetején, akkor ragaszd le egy kartonpapírral. Rajzolj rá egy fenyőfát, vagy csillagot, vagy szívecskét, vagy hóembert, vagy bármi egyéb ideillőt. Egy post-it tömb lapjaira írd fel a számokat 1-től 24-ig, majd ragaszd a dobozra. El is készült az adventi kalendárium. Ezután nincs más dolgod, mint minden este új ajándékot tenni bele. Az ajándék lehet csoki, gyümölcs, kedves üzenet, karácsonyi dísz, bizsu, sminkeszköz, bármi, aminek párod örülhet. Ebben a típusú naptárban az a legjobb, hogy nem kell megvenni mind a 24 csecsebecsét egyszerre.

adventi_naptar_cipos_dobozbol.jpg

2. Üzenet a pohárban

Végy 24 fa spatulát, vagy egy kartont vágj fel 24 egyforma csíkra. A végüket számozd be 1-től 24-ig, majd írj mindegyikre egy kedves üzenetet, bókot, vagy egy ajándékot, amire beváltható a kis pálcika. Majd egy bögrére ragassz egy karácsonyi díszt, vagy gyorsmasnit és állítsd bele az elkészült darabokat.  

adventi_naptar_spatula.jpg

3. A legegyszerűbb

Ehhez azt hiszem, nem szükséges leírás.

adventi_gyors_naptar.jpg

4. Puzzle adventi naptár

Válassz egy kedves fotót, mondjuk a tavalyi karácsonyról, és egy fényképes ajándékokkal foglalkozó üzletben rendelj belőle puzzlet (jó választás a mágneses változat is), minden nap egy darabot adj oda belőle párodnak.
Karácsonyra összeáll a kép :) 

Ha tetszett a bejegyzés, és nem szeretnél lemaradni hasonlókról, kövess Facebook-on is! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelemenyes.blog.hu/api/trackback/id/tr8112011702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása